fisurile de la terminalul de la aeroport, imputate consorţiului cona – dafora - lindbergVicepreşedintele CJ, Constantin Şovăială a explicat la şedinţa ordinară a CJ-ului că raportul expertizei comandată în cazul problemelor de la aeroport au lămurit problema vinovatului principal.

În condiţiile în care consilierul Corneliu Bucur a cerut în mod public să se explice cine va fi tras la răspundere pentru fisurile de la aeroport, Şovăială a fost nevoit să se ridice la şedinţa ordinară de la Consiliul Judeţean şi să explice cum se vor rezolva problemele la terminalul în care instituţia a băgat alături de primărie, zeci de milioane de euro. Consorţiul de firme ConA – Dafora  – Lindberg, vor trebui să repare fisurile de la terminal, în termen de 90 de zile. „Lucrările vor fi efectuate de constructorul care a făcut lucrările la terminal. Fisurile vor fi acoperite cu o răşină specială. Nu sunt probleme în privinţa siguranţei desfăşurării activităţii în terminal din cauza fisurilor. Raportul a arătat acest lucru şi tot din raportul de la Facultatea de Construcţii din Bucureşti a reieşit cine este vinovat” a spus Şovăială.

Vicele Ioan Banciu s-a ridicat şi el în picioare şi a spus că „dacă vinovatul nu respectă verdictul şi nu execută lucrările de reparaţie, desemnăm prin licitaţie alt executant şi reţinem garanţia constructorului iniţial”.

Ultima oră

Comentariul meu