swallow the sun deschide cea de-a cincea ediție artmania festival în piața mare.Alături de Kamelot (USA) și „the sisters of mercy” (UK) prima zi a festivalului (DAY ONE) începe înainte de apus cu Swallow The Sun (F).

Vor fi două zile de neuitat în Piața Mare din Sibiu cu șase concerte în premieră absolută pe scena muzicii din România. Trupa finlandeză Swallow the Sun a debutat la începutul anului 2000. Înainte de 2000 Juha Raivio şi Pasi Pasanen, membrii fondatori, au cântat împreună în formaţia Plutonium Orange. Muzica celor de la Swallow the Sun este complexă şi bogată în înţelesuri. În prezent, formaţia se află în turneu, următoarele lor concerte fiind programate în Israel, Germania, Franţa, Statele Unite, Finlanda şi Canada. În august 2010, Swallow the Sun vor fi prezenţi pentru prima oară în România pe scena din Piaţa Mare din Sibiu la Festivalul ARTmania.

Şase concerte confirmate

ARTmania Festival 2010 prezinta sase concerte importante in Piata Mare in zilele de vineri si sambata, dar si evenimente alternative in weekendul 13-15 august unde publicul are acces in baza biletelor sau abonamentelor valabile pentru Piata Mare. Biletele si abonamentele sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone, Humanitas si online, pe www.eventim.ro si www.myticket.ro adaugand la preturile de mai jos comisionul de ticketing in valoare de 6%.  In perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi si 140 RON pentru abonamente. 1 iunie – 12 august: 90 RON pe zi si 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente.

Ultima oră

Comentariul meu