deschis doar pentru înregistrarea deceselor în a ii-a zi de rusalii, la primăriePentru că a doua zi de rusalii este liberă conform legii, majoritatea serviciilor din primărie sunt închise. La spital doar la Urgență se poate primi ajutor din partea medicilor sibieni. Autobuzele merg normal.

Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor informază sibienii că, potrivit legii, prima şi a două zi de Rusalii sunt nelucrătoare. ”Serviciul va deservi populaţia Luni, 24 mai numai pentru înregistrarea deceselor între orele 9 – 13” spune Daniela Costa de la primăria Sibiu.

Și la spital programul este unul mai special. ” Luni, 24 mai, a doua zi de Rusalii, declarata zi nelucratoare conform Codului Muncii, activitatea medicala in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta  se va desfasura normal in Unitatea Primiri Urgenţe, în secţiile clinice se va asigura permanenţa prin sistem de gardă, iar în Ambulatoriul de Specialitate (Policlinică) nu s-au facut programari pentru acestă dată”, spune Raluca Pușcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Autobuzele merg normal

Municipalitatea a anunţat, că luni, 24 mai, programul de circulatie al mijloacelor de transport Tursib va fi unul normal, al unei zile lucratoare obisnuite. Chioscurile de bilete situate in Valea Aurie, la Nufarul, Piata Cibin si Universitate vor fi deschise intre orele 6 si 22. Chioscurile de bilete din Vasile Aron, Turnisor si Piata Rahovei vor fi deschise intre orele 8 si 16. “Chioscul de bilete de la Compa si Agentia Tursib de la sediul societatii (str. Calea Dumbravii) vor fi inchise luni” a explicat Mirela Gligore, de la primăria Sibiu

Brukenthal închis 3 zile

Conducerea muzeului Brukenthal a decis că angajații săi să revină la lucru numai joi, aceștia primind liber, luni, marți și miercuri. Și elevii stau acasă luni, iar studenții și profesorii de la ULB Sibiu revin la cursuri, numai marți.

Ultima oră

Comentariul meu