tramvaiul turistic a plimbat americani din new york de la sibiu la rășinariAproximativ 30 de foști angajați ai societății Naționale de Căi Ferate din SUA, s-au plimbat vineri cu tramvaiul turistic. Aceștia au fost încântați de tramvai.

Adevărul de Seară Sibiu a dezvăluit sâmbătă că 30 de turişti din New York, pasionaţi de tramvaie au bătut mii de kilometri cu avionul şi autocarul pentru a se plimba 25 de minute cu tramvaiul Sibiu-Răşinari. Pentru 330 de lei, cât a costat închirierea tramvaiului, americanii s-au bucurat, preţ de mai bine de o oră, de frumuseţea peisajului, timp în care au putut savura şi câte o cafea sau o apă minerală. Gazdă le-a fost inginerul Titel Banea, de la Tursib.

CITEȘTE AICI IMPRESIILE AMERICANILOR ȘI VEZI FOTOGRAFII CU ACEȘTIA ÎN TRAMVAI

Tramvai destul de căutat

Tramvaiul turistic s-a dovedit a fi destul de solicitat şi a devenit un punct de atracţie.

În anul 2009 tramvaiul a fost solicitat pentru grupuri organizate prin agenţii de turism provenind din Germania, Belgia, Franţa şi Statele Unite ale Americii, iar următoarea perioadă s-au anunţat deja interesate grupuri din SUA şi Germania, dar şi din România. Tramvaiul turistic funcţionează cu un vagon motor şi un vagon „restaurant” în care turiştii pot servi o cafea sau o băutură răcoritoare în timp ce străbat distanţa până la Răşinari, printr-un peisaj natural deosebit.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. mai bine s-ar repune in functiune tramvaiul sambata si duminica dimineata!