Femeie necunoscută găsită de poliţişti la Apoldu de JosÎn data de 19 mai, în localitatea Apoldu de Jos, judeţul Sibiu a fost găsită femeia din fotografie, a cărei identitate nu a putut fi stabilită.

Femeia are vârsta de aproximativ 30-35 de ani şi susţine că se numeşte Iulica.

Semnalmente: înălţime: 1,60 m, greutate 45-50 kg, corpolenţă slabă, păr negru, fir ondulat, scurt, ten masliniu, faţa alungită, ochi negri, urechimijlocii, lob lipit, gura mare, dreaptă, buze groase, maini şi picioare normale. Poartă încălţăminte mărimea nr. 37.

Semne particulare: pe spate, în zona lombară are o cicatrice în formă de stea provenită de la arsură, având diametrul de cca 10 cm, pe fesa stângă are o cicatrice de culoare deschisă de cca 2 cm. Este incoerentă în vorbire şi gândire, vorbeşte repede, cu accent oltenesc şi nu poate oferi informaţii în ceea ce o priveşte.

Îmbrăcăminte: fustă din stofă, de culoare verde cu carouri mici albe; rochie fără mâneci, din poliester de culoare violet; bluză de trening de culoare turcoaz; capot fără mâneci cu imprimeu floral multicolor în nuanţe de albastru, vedre şi bej; chilot alb cu florin albastre, slapi de culoare albastră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. A SE CAUTA in ARHIVA SCOLII SPECIALE din comuna Porcesti/actualmente Turnu Rosu.
    Cel mai probabil a fost candva pe acolo..
    Si paralel, anuntata Valcea…e clar ca din neamurile de acolo provine..
    Georg

  2. buna seara,cuvantul indentificare are mai multe sensuri si poate fi luat ca:
    indentificare=recunoasterea faciala a unei persoane
    indentificare=legitimare (aflarea varstei,sexului si a numelui)

    1. domnule Buzdugan, cine se scuza se acuza. Corect este identificare, nicidecum indentificare.Apreciez faptul ca, totusi, ai rasfoit DEX-ul. Credeam ca inscrierea si mai ales absolvirea facultatii de jurnalism presupune o temeinica cunoastere a limbii romane…se pare ca m-am inselat.

  3. bre, Buzdugane, ai dat-o cu tinta in balta…cum a fost identificata daca nu s-a stabilit identitatea???
    Daca nu stii ce inseamna identificare, iti sugerez sa consulti DEX-ul