bărbat de 75 de ani dispărut de acasă din tălmaciuÎn data de 19 mai, M. Elena, domiciliată în localitatea Tălmaciu, a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la faptul că soţul ei, Marin Ioan, în vârstă de 75 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 21 aprilie, fără a mai reveni.

Din verificările şi investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că  în urma unei discuţii contradictorii cu soţia bărbatul a plecat de la domiciu fără să spună nimic, acesta având obiceiul să plece de acasă, dar întotdeauna se întorcea după aproximativ 1-2 săptămâni. Marin Ioan a plecat de la domiciliu cu bicicleta, model clasic de culoare albastră.

Semnalmente: înălţime 1.70 m, 80 kg, constituţie atletică, păr cărunt, tuns scurt, mustaţă căruntă, ochii căprui, ten alb, faţa ovală, buze subţiri.

Semne particulare : degetul arătător de la mâna stângă este flexat la 90 grade, la piciorul drept are toate degetele amputate în urma unei degerături.

În mometul plecării era îmbrăcat cu geacă de fâş de culoare maro, pantaloni de catifea de culoare albastră, pe cap purta şapcă de blană de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112

Ultima oră

Comentariul meu