75 de persoane de etnie romă selectate pentru angajareAcestea au fost prezente la Bursa Locurilor de Muncă pentru persoane de etnie romă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu concomitent în 4 locații din județ, respectiv la Sibiu, Mediaş, Avrig şi Agnita.

Cele 175 persoane participante  (din care 128 de etnie romă) au avut de ales dintr-un număr de 80 locuri de muncă puse la dispoziţie de către 14 agenţi economici. Dintre persoanele intervievate 75 (din care 43 de etnie romă) au fost selectate în vederea încadrării pe locuri de muncă precum muncitori necalificați în diverse domenii (marochinărie, confecţii, construcţii), lăcătuș mecanic, vopsitor, dulgher, urmând a fi angajate după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Interesant emersul „jurnalistic” de a copia o poza de la un eveniment similar. Totusi se pare ca pe langa stergerea stangace a detaliilor ce puteau trada fapta, nu a mai facut nimic. Nici macar nu a citit sloganul de pe tricoul ‘somerului’, mesaj care face poza demna de un site umoristic.