ministrul berceanu spune că cfr-ul a primit bani să repare podul de la cârțaRadu Berceanu a răspuns astfel unei interpelări depusă de deputatul sibian Ioan Cindrea.

Ministrul Transporturilor a explicat în răspunsul oficial trimis lui Cindrea, că cei de la Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA sunt în imposibilitate de finanţare a reparaţiilor din surse proprii. ”Au fost demarate procedurile pentru identificarea sursei de finanţare, în vederea  executării lucrărilor necesare deschiderii provizorii a liniei(cu restricţie de viteză), punerii în siguranţă a podului şi revenirii la viteza normală de circulaţie. În acest sens, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a înaintat Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru asigurarea fondurilor necesare din „Fondul de Intervenţie la Dispoziţia Guvernului”. Proiectul a fost transmis la Secretariatul General al Guvernului, la data de 08.09.2009, spre a fi aprobat în şedinţa de Guvern” a spus Berceanu.

Cindrea: Berceanu să se țină de promisiuni”

Deputatul sibian spune că ”în numele celor peste 2000 de navetişti, profesori, medici, elevi, muncitori, ş.a., afectaţi de blocajul circulaţiei pe ruta Cârţa-Scoreiu, am fost nevoit să revin cu a doua interpelare, în aprilie 2010, întrucât de la răspunsul anterior nu s-a mai întâmplat nimic în ceea ce priveşte consolidarea Podului de Cale Ferată Cârţa. În calitate de parlamentar voi urmări ca lucrurile să se desfăşoare conform promisiunilor”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu