s-a înfiinţat sindicatul cadrelor militare disponibilizate din sibiuScopul principal al activitatii S.C.M.D. îl reprezintă apărarea demnitatii, drepturilor, libertăţilor, interselor legale şi legitime ale tuturor categoriilor de militari, precum şi îmbunătăţirea protecţiei sociale a acestora.

De curând la Cercul Militar Sibiu, a luat fiinţă Filiala 1 Sibiu a S.C.M.D. care s-a angajat  în demersul de apărare a demnităţii şi drepturilor tuturor categoriilor de militari. Chiar de la înfiinţare,pentru a elimina orice tentatii spre o aventura politica, membrii filialei au decis ca funcţia de preşedinte al acesteia să fie ocupată de o persoana neangajată politic.

Pana în prezent, Filiala 1 Sibiu a S.C.M.D. a parcurs etapele organizatorice necesare şi a desfăşurat activităţi specifice pentru corectarea şi contracararea proiectelor legislative neconstituţionale, umilitoare şi spoliatoare în raport cu militarii din toate categoriile.         Printre principalele obiective ale filialei se numără: înfiinţarea unei case de ajutor reciproc, a unui aşezământ de îngrijire a militarilor în rezervă şi retragere rămaşi fără posibilităţi de întreţinere, precum si desfasurarea demersurilor necesare pentru redobandirea locatiilor de agrement si tratament construite cu fondurile cadrelor militare. Filiala se întruneşte în ultima zi de joi a fiecărei luni, la ora 18, în sediul Cercului Militar Sibiu, următoarea adunare fiind programată pe 27 mai.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. felicitari pentru ce v-ati apucat sa faceti ptr sarmanii militari spun aceasta deoarece dupa cel putin 2ani de zile de defaimare al tuturor elitelor TARII,ca..profesorii doctori politistisi nu in ultiul rand cu pensiile lor nesimtite ,din care tocmai acum la pestte 35 ani de cariera am aflat n-am contribuit lafondul de pensii si ca un nesimtit ce suntmi-am facut si o pensie nesimtita care din punctul de vedere al dlor basescu boc seitan et cmpany trebuie sa-fie recalulata propun sa-mi fie recalculat a si boala prkinson de care sufar deani ,pls bolile de diabet canccer coln ficat etc de care suferim cu totii