foto: peste 50.000 de oameni electrizaţi de ac/dc la bucureşti! sute de sibieni au mers la show!Concertul sustinut de legendarii australieni de la AC/DC in seara de 16 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti a fost cu siguranta cel mai mare show pe care l-a vazut Romania pana acum.

Cei de la AC/DC au adus pe scena un clopot urias, o locomotiva, tunuri, efecte pirotehnice, confetti si o energie debordanta, care a electrizat publicul din primul moment pana in ultimul moment al concertului. Solistul Brian Johson si chitaristul Angus Young au fost intr-o forma de zile mari si au aratat tuturor ce inseamna un concert adevarat.

Cu o participare de peste 50.000 de persoane, din punct de vedere logistic concertul AC/DC a insemnat o desfasurare impresionanta de forte de securitate, aproximativ 300 de metri de puncte de vanzare amenajate, 300 de toalete ecologice si o organizare sustinuta de peste 400 de persoane implicate in productie.

Scenă de scenă

Scena a fost montata pe parcursul a cinci zile cu ajutorul a doua macarale de cate 70 de tone fiecare, cu o inaltime de cate 60 de metri, iar demontarea ei va dura doua zile. In ceea ce priveste aspectele tehnice, scena a avut 66 de metri latime, 22 de metri adancime si 24 de metri inaltime, fiind cea mai mare structura de acest gen din lume. Locomotiva de pe scena a cantarit nu mai putin de 3,5 tone. Pe langa show-ul impecabil, publicul roman a fost cu adevarat impresionant, o mare de “cornite” rosii cantand alaturi de trupa aproape fiecare vers. Asteptarea de peste 35 de ani a meritat, iar romanii au fost pe masura idolilor lor.[nggallery id=577]

Ultima oră

Comentariul meu