drumul sibiu – mediaş intră în reparaţii. la intervenţia lui cindrea....DN 14 va intra timp de o lună în ample reparaţii, fiind vorba de o suprafaţă totală de 7000 de metri pătraţi de asfalt.

Ca urmare a interpelării deputatului Ioan Cindrea, privind reabilitarea drumului naţional DN 14 Sibiu-Mediaş, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, l-a informat pe acesta printr-o adresă, că acest drum va fi reabilitat. „În cadrul lucrărilor de întreţinere curentă derulate de DRDP Braşov, pe  drumul naţional DN 14 este programată realizarea de lucrări de reparaţie a părţii carosabile în perioada 15.05-15.06.2010. Suprafaţa totală pe care este prevăzută executarea de reparaţii pe acest drum este de 7.000 mp. Drumul naţional DN 14 Sibiu-Mediaş  este inclus în etapa VI-a a Programului de reabilitare a drumurilor naţionale cu finanţare BEI.Pentru acest obiectiv există Studiu de Fezabilitate, indicatorii economici au fost aprobaţi prin H.G. nr. 1705/17.12.2008 şi în prezent este în curs de derulare procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie”, i-a transmis Berceanu lui Cindrea.

Cindrea: „Voi urmări dacă se fac lucrările”

Deputatul sibian spune că v-a urmări ca cele scrise în adresa de răspuns a Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, să se realizeze întocmai, pe drumul naţional DN 14. „Modernizarea acestui  drum va sprijini redresarea economică şi socială a celor două municipii şi celelalte localitaţi limitrofe acestei zone a Judeţului Sibiu.Menţionez că am fost nevoit să revin cu a doua interpelare într-un an de zile, întrucât răspunsul la prima a fost evaziv şi nu prezenta soluţii de rezolvare a problemei” a punctat Cindrea într-un comunicat de presă.

Ultima oră

Comentariul meu