VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan
Facultatea de Jurnalistică din Sibiu a organizat  joi 13 Mai, prima evaluarea publică a studenţilor din anul III, specializarea Jurnalism. Evenimentul a avut loc la sediul Facultăţii din strada Brutarilor, nr. 3, între orele 12:00 – 14:00.

Aproximativ 20 de studenţi din anul III Jurnalism, care au optat pentru Specializare în jurnalismul de televiziune, şi-au prezentat lucrările practice (emisiuni, minireportaje, talk-show-uri) pe care le-au realizat în cursul anului universitar 2009 – 2010, sub îndrumarea regizorului de filme documentare Gunter Czernetzky. Aceşti studenţi reprezintă şi prima promoţie a regizorului german la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu.

“Scopul proiectului este unul de iniţiere a studenţilor în viaţa activă a jurnalismului de televiziune. Aceştia au pus în practică tot ce au învăţat pe parcursul celor două semestre la disciplina “Specializare în jurnalismul de televiziune”. Realizarea materialelor finale a presupus o implicare masivă a fiecărui student, fiecare având funcţii specifice televiziunii, precum: redactor şef, regizor, prezentator, moderator, operator, editor sau  P.R.”, spune Liliana Pintile, promotor al acestui eveniment.

Ultima oră

Comentariul meu