lucrările de reparaţie şi modernizare a străzilor continuăPrincipalele lucrări de modernizare de străzi care continuă în această perioadă sunt cele de pe strada Siretului, Rusciorului, Moldoveanu şi Hegel.

Pe strada Rusciorului se lucrează la aşternerea stratului de piatră spartă şi se execută gurile de scurgere. Bordurile sunt finalizate pe tronsonul strada Lungă – Doctor Bagdasar. Pe tronsonul menţionat, aşternerea stratului de beton este finalizată în proporţie de 90%.

Pe strada Siretului se lucrează la montarea bordurilor dinspre Calea Cisnădiei. Săptura generală a fost finalizată în proporţie de 75% şi în partea dinspre Calea Cisnădiei s-a început aşternerea piatrei sparte.

Pe strada Moldoveanu, primul tronson al străzii situat între strada Bâlea şi Negoiu a fost finalizat la stadiu de piatră spartă, rigolele şi bordurile sunt montate şi urmează aşternerea straturilor asfaltice. Pe al doilea tronson situat între strada Negoiu şi Bulevardul Vasile Milea se lucrează la amenajarea parcărilor verzi şi a rigolelor.

Pe strada Hegel se lucrează în paralel la aşternerea stratului de piatră spartă, la montarea bordurilor şi la crearea alveolelor în care se vor planta arborii.

Pe strada Verzăriei s-a finalizat apa şi canalul, iar constructorul lucrează în prezent la săpătură generală.

Pe strada Dragalina a fost finalizată reţeaua de gaz, iar constructorul lucrează la amenajarea gurilor de scurgere. După finalizarea acestora se va începe aşternerea straturilor rutiere.

Pe strada Aleea Călăreţilor se lucrează pe al doilea tronson al străzii la montarea bordurilor între străzile Privighetorilor şi Luduş.

Ultima oră

Comentariul meu