video - mircea vulc: "nu rămân antrenor. petricevic e prea scump pentru sibiu"Directorul executiv de la CSU a mărturisit că Sibiul caută de zor un nou antrenor. Sibienii vor să aducă un tehnician autohton după rateurile cu Clavon şi Schomers.

Într-o emisiune televizată la Realitatea TV Sibiu, oficialul lui CSU Sibiu a vorbit despre problemele cu care se confruntă gruparea sibiană. Vulc a spus că se doreşte un tehnician român pe viitor, că CSU nu are bani ca să înceapă în siguranţă un nou sezon din toamnă şi că se poartă negocieri cu mai mulţi posibili viitori antrenori. „Din jucătorii străini numai lui Roberson nu i s-a propus prelungirea contractului. În rest vom decide cine vine după ce vom găsi un nou antrenor. Din păcate avem şi probleme financiare” a spus Vulc.

URMĂRIŢI ÎNTREAGA EMISIUNE MAI JOS.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. corect, asa este. schomers, in doua campionate, a luat echipa de la 0 si a dus-o pana pe locul 3. sincer din tara nu stiu ce antrenor poate fi adus.

  2. rateul cu schomers? rateu i capu lu’ nea’ mircea sau cine plm o scris prostia aia…daca si schomers a fost rateu atunci sa se impuste toata conducerea saaaaau cine a declarat chestia aia…