video - şmenurile cu terenuri de zeci de milioane de euro ale lui carabulea date în vileag la pro tvAfacerea prin care milionarul sibian Ilie Carabulea a dat Agenţiilor Domeniului Statului mai multe terenuri de câteva sute de mii de euro în schimbul unui teren de 30.000.000 de euro în Sibiu a ajuns în prime-time la PRO Tv.

Pro Tv spune că agentia a fost implicata in nenumarate scandaluri imobiliare cu iz penal. Cel mai recent e in plina desfasurare. La Sibiu, un om de afaceri potent si influent, Ilie Carabulea, a reusit sa primeasca aproape un milion de metri patrati in oras. La schimb, a dat generos statului, desigur, terenuri extravilane imprastiate in patru zari.

Un lant de minciuni, scuze si eschive s-a format in jurul acestui schimb suspect de terenuri. Reporterul ProTV a incercat sa descurce hatisul documentelor in spatele carora s-a ascuns afacerea. N-a gasit insa interlocutori acolo unde trebuia: Agentia Domeniilor Statului si-a spus parerea intr-un comunicat sec. Omul de afaceri Ilie Carabulea i s-a adresat cu un ton amenintator.

Urmăriţi materialul video pentru detalii complete!

Ultima oră

Participă la discuție

13 Commentarii

  1. Apostu trebuia sa-l aresteze pe Johanis atunci cand era vorba sa-l puna opozitia prim ministru,omul n-a executat ordinul primit de la Base prin procurorul general si uite ce s-a intimplat,l-au facut serviciile(avem vreo 7 de care se stie)are si Crabulea vina lui ca n-a cotizat suficient si cum e an electoral au vrut sa cada capete grele,daca „dom inginer „ar vorbi si poate ca daca se schimba guvernul s-ar putea sa vedem nume celebre prin sali de judecata si prin penitenciare oricum treaba asta va rasufla pe undeva ca nu mai are omul ce pierde si cred ca marinarul sa plateasca cu vreo 20 de ani pentru flota si alte magarii de care se face vinovat

  2. FELICiT acesta stire ,la care se vede ca s-a lucrat.Pe o scara de la 1 la 10 ,pot spune ca este la treapta 2….mai e mult de lucru!!!!!!!SUCCES

  3. degeaba va pisatzi pe voi.carabulea e cel mai bun om de afaceri din sibiu.

    1. iei si tu plicu de la el,besinosule.sau esti vreun angajat de-al lui?de ce nu vorbesti de magariile ce le face in interiorul firmei cu angajatii….. sare o piatra in parbriz de la o alta masina , plateste soferul.se sparge un far,plateste soferul. nu rulezi un cauciuc la norma de uzura ( 280000 de km ) il platestii . daca nu stii din potlogariile lui , mai bine ia plicul si du-te si tu si el DRACULUI SANATOSII

  4. carabulea e un om de treaba care da de lucru la oameni.io is angajat la el si am salaru lunar.imi da si bonuri.si imi mere si vechimea.asa ca lasatio balta.e un om de nota 10.

  5. carabulea a facut si face multe pentru romania.Terenurile acelea vor fi in agricultura,nu maidan.lasati-l in pace pe Carabulea si luati-va de cei care au dus tara de rapa.Carabulea da de lucru la oameni.