Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Ocna Sibiului a ajuns internat la spital din cauza unui vecin care l-a bătut din cauza unor oi.

“Am fost sâmbătă cu oile şi au trecut la vecinul, iar eu nu mi-am dat seama. Am adormit iar el a venit la mine şi a început să mă bată.Mi-a rupt patru coaste după care m-a lăsat în pace,apoi am mers la un vecin care a sunat la salvare şi poliţie”. a povestit  Simion Moldovan. Rudele omului sunt hotărâte să-l dea pe agresor în judecată convinşi că victima nu a greşit cu nimic. Reprezentanţii Poliţiei Sibiu spun că agresorul va fi judecat pentru tentativă de omor deoarece rănile bărbatului lovit sunt destul de grave.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Intre timp omul a si murit iar agresorul e bine merci acasa, fiind protejat de nebunia care brusc i-a devenit „usita” de scapare. Morala: un mucos de 26 ani cu bani poate usor calca-n picioare viata unui om simplui pentru ca „justitia” sibiana il sustine, fiind „sustinuta” si ea cu mita, logic. Mai exista insa o justitie … si fiecare va avea parte de ea in viata asta sau in alta…fiecare dupa cum crede.

    1. da oare nu va intrebati intre timp omul de ce oare chiar o murit.Oare acel om nu suferea de nimic?Era dependent de bautura si a mai umblat prin spitale mult timp.El a murit de moarte naturala si acest necaz o cazut pe acest baiat nevinovat.