organizaţia de tineret pdl sibiu a sărbătorit „ziua europei” şi este de azi pe facebookOrganizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Sibiu a desfăşurat o acţiune de promovare a zilei de 9 Mai 2010, Ziua Europei. Acţiunea s-a desfăşurat în Piaţa Mare din Sibiu, pe Nicolae Bălcescu şi pe trecerea de pietoni din faţa Teatrului Naţional „Radu Stanca.

De asemenea, „Ziua Europei” a continuat la sediul PDL, unde tinerii au organizat o „Cafenea Politică”, având ca tema „Uniunea Europeană: Trecut. Prezent. Viitor pentru Români.”. La dezbatere au participat peste 100 de tineri, dornici să afle mai multe informaţii despre oportunităţile tinerilor în contextul apartenenţei României la Uniunea Europeană. „Prin această acţiune, dedicata Zilei Europei, am dorit să aducem toţi europenii mai aproape unii de alţi  şi să reamintim sibienilor ca s-au împlinit 60 de ani de când, la 9 mai 1950, ministrul francez de Externe, Robert Schuman, a pus bazele a ceea ce cunoaştem cu toţii acum drept Uniunea Europeană”, au declarat reprezentaţii organizaţiei PDL Sibiu.De asemenea, cu aceasta ocazie, tinerii democrat-liberali au deschis un nou canal de comunicare prin intermediul comunităţii Facebook, urmând adresa de internet http://www.facebook.com/otpdlsibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. ma bucur ca tineretul sibian este activ,ma bucur enorm cand vad astfel de proiecte…poate multi dintre noi nu-si amineau de ziua europei daca nu erau acesti copii.felicitari!!

  2. interesanta actiune…cand toata lumea a uitat de acest eveniment tinerii din PDL nu numai ca a amintit de ziua europei dar a facut si ceva util pt tineri…