desen
desen

Casa de Cultură a Municipiului a organizat duminică, 9 mai concursul de desen „Europa în culori”, manifestare la care au fost aşteptaţi elevii din clasele I – IV ale şcolilor sibiene.

Concursul, prilejuit de Ziua Europei, a avut loc la Teatrul de Vară (Parcul Tineretului, nr.1, Sibiu) şi a început la ora 15:00. Fiecare copil a primit un set complet de instrumente necesare desenului : bloc de desen, pensule, acuarele, iar la finalul concursului cele mai inspirate trei desene au fost premiate.

La finalul zilei, au fost înmânate diplome de participare, dar şi broşuri cu informaţii, pe înţelesul copiilor, despre fiecare stat din Uniunea Europeană, tuturor participanţilor la concurs. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Consiliului Local Sibiu şi al Primăriei Municipiului Sibiu.

VIDEO-FOTO:Dan Claudiu Buzdugan

[nggallery id=566]

FOTO:Cristina Gărgălie

[nggallery id=567]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. un proiect foarte inteligent, nici eu nu cred ca as fi putut picta ceea ce a pictata acel baietel, as dori ca la urmatoarea editie sa particip si eu. si chiar daca nu o sa castig nimic, macar asa, sa ma distrez