foto: nicolle de la antena 1 a sprijinit campania de adopţii de căţeluşi și pisiciEvenimentul a fost organizat de asociaţia Animal Life  sâmbătă dimineaţă la o aruncătură de băţ de primăria Sibiului. VEdeta de la Antena 1 Sibiu a mers și a ”îmbiat” sibienii să adopte un cățeluș.


Organizatoriiau adus la campanie un număr de 10-12 căţeluşi şicâțiva pui de pisicuță foarte drăgălași. Nicolle Stănese de la Antena 1 Sibiu a mers și ea la fața locului. Vedeta de la televiziunea locală s-a jucat cu cățelușii și pisicuțele aduse spre adopție și a convins chiar și un sibian să ia un minunat patruped la el acasă. ”Am venit să sprijin această campanie. Toate animalele sunt foarte drăgălașe. Le-aș lua pe toate acasă dar nu pot. De aceea sper ca oamenii să se gândească și la aceste biete necuvântătoare” a mărturisit aceasta. Până la urmă câțiva din cățeluși și-au găsit stăpâni.[nggallery id=565]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Eu imi pun mari sperante in ea. Ajuta-ne sa iesim si din criza te rugam nicoleta.

    PS: cine e nicolle ????????????????????????

  2. Am vazut cateva emisiuni ale ei, in care ajuta si oamenii, deci felicitari!

  3. rahat.copii defavorizati cine ii ajuta?asta ajuta pisicile si cainii dar oamenii,nu.

  4. Felicitari Animal Life pentru campanie si bravo ei ca sprijina astfel de activitati! Bafta in cariera si sa nu uite niciodata de unde pleaca 🙂 Sibienii sunt alaturi de ea, daca nu se schimba!