un tir plin cu banane s-a răsturnat pe dn1 la cristian. trei persoane răniteŞoferul autotrenului plin cu banane mergea de la Oradea la Bucureşti şi s-a tamponat cu un alt TIR ce circula regulamentar pe sensul opus.

Circulaţia pe DN1 în dreptul localităţii Cristian a fost întreruptă timp de 3 ore, coloanele de maşini întinzându-se pe mai bine de 10 kilometri. „J. Ioan, în vârstă de 30 ani, domiciliat în judeţul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 1, având direcţia de deplasare Sebeş – Sibiu, pe fondul oboselii accentuate, pierde controlul direcţei de mers, pătrunde pe sensul opus de mers unde intră în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă regulamentar, din sens opus, de S. Stefan, în vârstă de 31 ani, domiciliat în judeţul Cluj. În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum şi a unei pasagere aflate în unul dintre autotrenuri, fiind transportaţi la Spital. În zona producerii accidentului rutier traficul a fost blocat aproximativ 3 ore, fiind reluat la orele 05.20 pe un singur sens”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Trei răniţi la spital

În cursul nopţii, la Unitatea Primiri Urgente au ajuns trei pacienţi, victime ale accidentului rutier de la Cristian. „Un bărbat de 30 de ani, din Judeţul Bihor, care a suferit multiple plăgi contuze ale scalpului, a primit îngrijiri medicale şi a fost externat, un alt bărbat de 31 de ani, din Cluj, acesta prezenţa multiple plăgi escoriate la nivelul feţei, a primit îngrijiri medicale şi nu a necesitat internare, o tânără de 19 ani, din Oradea, care a suferit  contuzii la nivelul coloanei lombare, toracelui şi cotului, aceasta  nu a necesitat internare”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al spitalului clinic judeţean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu