un bărbat din miercurea sibiului a atacat un poliţist cu briceagul la arad
Foto: www.adevarul.ro

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, agentul de la Serviciul Regional de Transporturi Feroviare a fost atacat în trenul accelerat 1923 Timişoara Nord – Sighetu Marmaţiei, care a ajuns la Arad după miezul nopţii de luni spre marţi.

Mai mulţi călători au sunat la 112 pentru a reclama că în tren este un bărbat băut care face scandal , iar în staţia din Arad a urcat un poliţist pentru a-l coborî pe suspect din tren, pentru cercetări. „Bărbatul a devenit foarte violent şi i-a aplicat agentului de Poliţie trei lovituri cu un briceag, în zona gâtului şi în spate, provocându-i o plagă tăiată şi distrugându-i uniforma. Cu toate că a fost rănit, agentul de Poliţie, în vârstă de 33 de ani, a reuşit imobilizarea şi reţinerea agresorului”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad.

Agentului de Poliţie i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Potrivit medicilor, poliţistul este în afara oricărui pericol. Agresorul, în vârstă de 54 de ani, din judeţul Sibiu, a fost reţinut pentru 24 de ore, el urmând să dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Sursa: Mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu