bătrână bătută de nepoţi la orlat şi un bărbat agresat pentru că a stat la ocazie la ocnaFemeia a ajuns la Urgenţe după bătaia primită, la fel ca şi bărbatul care a „îndrăznit” să stea la ocazie în zona lacurilor la Ocna Sibiului.

În cursul nopţii de luni  la Unitatea Primiri Urgenţe a fost adusă o pacientă în vârstă de 70 de ani, din Orlat, victima unei agresiuni. „Pacienta prezenta fracturi costale cu pneumotorax parţial şi o contuzie pulmonară dreapta. Acesta a primit îngrijiri medicale , iar în prezent, starea sa este stabila, însă este ţinută sub supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II-ATI”, spune Raluca Puşcă , purtător de cuvânt la spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a povestit medicilor când a ajuns la UPU că a fost lovită de nepoţi.

Snopit de doi necunoscuţi
Tot luni, la Unitatea Primiri Urgente s-a prezentat un bărbat în varsta de 55 de ani, din Ocna Sibiului, victima unei agresiuni. „Pacientul a suferit o fractura treime proximala humerus stâng. Acesta a necesitat îngirjiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie”, a mai spus Raluca Puşcă. Pacientul a povestit că sâmbătă noaptea intenţiona să ajungă la Sibiu şi în timp ce se afla la ocazie în zona lacurilor a fost bătut de doi indivizi pe care nu îi cunoaşte. Barbatul s-a prezentat abia luni la Unitatea Primiri Urgenţe.

Ultima oră

Comentariul meu