Holdingul lui Carabulea și Mitropolia se JUDECĂ la Înalta Curte de JustițieAdevărul susține că Cibinul, firma, care face parte din Holding Atlassib și Mitropolia Ardealului au un proces în justiție prin care firma lui Carabulea a contestat datoria de 500.000 de dolari.

Se pare că cei de la SC Cibinul SA, sunt în continuare în proces cu reprezentanţii Arhiepiscopiei Ortodoxe a Sibiului, în ceea ce priveşte datoria pe care aceştia din urmă au cerut-o pentru închirierea fortului Hotel Bulevard, conform ediției on-line a cotidianului ADEVĂRUL. Lucian Degan, directorul societăţii, a spus pentru această publicație că acest caz este acum la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, urmând ca prima înfăţişare să aibă loc în 7 septembrie. „Când am depus cererea, s-a aprobat şi suspendarea provizorie a hotărârii judecătoreşti de executare silită, până la soluţionarea cereri. Noi ne-am apărat cauza, iar o decizie se va lua în urma acestui recurs“, spune Degan pentru Adevărul de Seară – Sibiu.

Streza făcut „popă de țară” de Carabulea

Carabulea a dat o replică dură lui ÎPS Laurențiu Streza care a cerut preoților să ocolească ușa firmelor din holdingul Atlassib pentru donații.

CITIȚI ÎNTREAGA POVESTE DÂND CLICK PE ACEST LINK!

Ultima oră

Comentariul meu