ferma de la seviș a lui carabulea a ocupat abuziv drumul comunal 133 din cisnădieDrumul a fost pur și simplu arat de Holding Internațional Seviș, la comanda miliardarului Ilie Carabulea.

Cotidianul Adevărul a anunțat în ediția de Seară de la Sibiu că numai puțin de 70 de oameni nu mai pot ajunge la proprietățile lor din apropiere de fabrica de lapte Seviș, din cauză că drumul de acces a fost arat de cei de la ferma de vaci de acolo. Pentru că drumul tăia pe jumătate două parcele ale firmei ce face parte din Holdingul deținut de milionarul sibian, Ilie Carabulea, acesta a fost ras de pe fața pământului și oamenii ocolesc acum pe un drum impracticabil să ajungă la terenurile lor. Adevărul anunță că Primăria Cisnădie a dat o somație celor de la ferma de la Seviș să refacă drumul și dacă nu se vor conforma vor acționa în instanță firma deținută de Carabulea.

Arat la comanda lui Carabulea!

Un angajat de la Horticola Internațional Seviș a declarat pentru cotidianul Adevărul că patronul de la Holding Atlassib Sibiu a dat comanda ca drumul să fie arat.

CITIȚI ÎNTREAGA POVESTE DÂND CLICK PE ACEST LINK!

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. tare carabulea asta.si io as vrea sa fiu ca el.sa fac ce vreau in Romania.