vitezomanii luaţi la ochi vineri la graniţa cu alba şi vâlceaNumai puţin de 10 radare „pândesc” vineri să prindă şoferii care depăşesc viteza legală ca să fie amendaţi.

Acţiunile preventive desfăşurate de poliţiştii sibieni continuă vineri, atunci când poliţiştii rutieri sibieni vor acţiona pe linia prevenirii şi sancţionării vitezei neregulamentare. „Acţiunea se desfăşoară pe drumurile naţionale DN 1 şi DN 7, unde vor acţiona 10 aparate de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare precum şi echipaje de poliţie rutieră pentru oprirea conducătorilor auto. Acţiunea se desfăşoara în colaborare cu Serviciile Rutiere Alba şi Vâlcea, aparatele de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare fiind dispuse în sistem „cascada”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Intervalele orare de desfăşurare a acţiunii sunt: 8.00 – 13.00 şi 15.00 – 20.00.

Acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu