copil lovit de o maşină pe trecerea de pietoni pe coposuAdolescentul de 15 ani a încercat să traverseze pe bicicletă şi a fost rănit uşor de o sibiancă.

Accidentul a avut loc în după-masa zilei de ieri, în jurul orelor 18.40, pe bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Sibiu. Evenimentul rutier a avut loc pe fondul traversării neregulamentare a lui F.I., în vârstă de 15 ani, domiciliat în localitatea Şelimbăr. Acesta, fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii  Coposu pe trecerea pentru pietoni, neregulamentar pe bicicletă, moment în care a fost accidentat de un autoturism condus de M. Elena, în vârstă de 24 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu”. „În urma accidentului, minorul a fost rănit uşor să transportat la Spital.Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cu ce e de vina copil asta ca il loveste pe trecerea de pietoni.? ca mergea pe bicicleta,fratilor daca a asteptat la trecere pana sa treaca,inseamna ca s-a oprit,si daca a pornit pe bicicleta,PUTEA AVEA VITEZA?/??? e tot una cu faptul ca ai merge pe langa.

    si faptul ca tipa aia l-a lovit pe a 3’a banda,ea nici macar nu a oprit la trecere,si copilul e de vina???
    treziti-va ma!

    „Acesta, fiind nesupravegheat,”- trebuia sa treaca cu mama lui de mana?