Colegiul Independenţa campion la Cupa Liceelor la rugbyStadionul Bebe Boboc din Valea Aurie a fost gazda fazei judeţene a Cupei Liceelor la rugby la care au participat şapte echipe din Sibiu.

La competiţie au participat  Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”,  Colegiul Tehnic „Independenta”,  Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara „Terezianum” , Grupul Scolar de Constructii Masini, Grupul Scolar Energetic, Grupul Scolar Avram Iancu si o echipa a CSS Soimii-CSM Sibiu.
Partidele au fost arbitrate de jucatori ai CSM Sibiu. Turneul s-a desfasurat ca orice turneu de rugby in 7, sub semnul bunei dispozitii si a fair-playului. Castigatorii etapei judetene au fost rugbystii de la Colegiul Tehnic „Independenta” care au invins in finala, dupa un meci echilibrat si spectaculos, pe cei de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara „Terezianum” dupa un meci plin de suspans. Diferenta a fost facuta de transformarile incercarilor. Scorul a fost de 19-15,fiecare echipa reusind cate trei incercari.

Jucători buni pentru divizia A
Profesorii de Educatie fizica ai liceelor participante s-au aratat multumiti de jocul echipelor lor, iar profesorii catedrei de rugby ai CSS Soimii Sibiu au apreciat progresele facute de jucatorii echipelor participante.  Florin Troancă, antrenor la CSS Soimii Sibiu a declarat că a descoperit nişte jucatori cu calităţi interesante pentru rugby. „Cel mai important insa este ca toti jucatorii prezenti s-au simtit bine si au descoperit acest sport”, a spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu