Hoții au intrat pe un geam care a fost lăsat deschis de unul dintre angajați și a plecat cu o pradă de peste 10.000 de dolari. Poliţia din Mediaş a reuşit să îi prindă pe cei şapte hoţi ai acestui furt.  Toţi sunt tineri cu vârsta până în 24 de ani.

În dimineaţa zilei de ieri, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată cu privire la furtul unor bunuri din incinta unui centru de recuperare din Mediaş. ”În urma verificărilor efectuate de către echipa operativă s-a stabilit faptul că furtul s-a comis în perioada 23-26 aprilie, iar autorii, rămaşi neidentificaţi, au pătruns în interiorul societăţii pe un geam lăsat deschis. Societatea avea ca obiect de activitate recuperare neuromotorie, iar din interior au fost sustrase diferite bunuri, precum aparatură electronică şi aparate folosite pentru recuperarea funcţiilor neuromotorii, prejudiciul fiind în valoare de 35.000 lei”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

UPDATE: Infractori au vârste cuprinse între 20-24 ani.

Nova Tv anunţă că în perioada ianuarie-aprilie, aceştia au pătruns prin efracţie în mai multe unităţi de învăţământ şi societăţi comerciale, şi au sustras bunuri în valoare de peste 20.000 lei. Ultimul spargere comisă la Centrul de recuperare neuromotorie din cartierul Gura-Câmpului le-a fost fatală hoţilor. Aceştia au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti, care au reuşit totodată să recupereze bunurile furate în noaptea de duminică spre luni. Marţi, cei şapte tineri au fost prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Mediaş cu propunerea de arestare preventivă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Hotii furtului”… adica ce-au furat? Au furat hotii furtul? Dati-o dreaq de treaba bah baieti, sunteti jurnalisti sau ce dreaq? „Puteti uita, ma duc sa-l chem pe…..”