Alpinistul sibian care a ajuns pe Everest a căzut în timpul unui zbor de antrenament, duminică după amiază de la câţiva metri. Tulpan a fost dus luni la ora 11.00 cu elicopterul la București şi are fractură la coloană.


Teodor Tulpan a mers duminică seară la spitalul judeţean Sibiu pentru că avea dureri la spate. Alpinistul sibian, Teodor Tulpan,  povesteste că din cauza vantului care a suflat in rafale s-a dezechilibrat si a cazut de la 4-5 metri înălţime.

Spitalul spune că Tulpan are fractură la coloană

Cei de la Spitalul Judeţean Sibiu au explicat că în cursul  zilei de duminică, la Unitatea Primiri Urgenţe a fost adus un pacient de 38 de ani, din Sibiu, victima unui accident cu parapanta. “Pacientul prezintă o fractură de coloana vertebrala L2, acesta a fost investigat şi stabilizat de neurochirurgii spitalului, si urmeaz sa fie transferat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca pentru insterventie chirurgicală. Starea generală a pacientului este stabilă, în prezent se află internat in Secţia Clinică Neurochirurgie a spitalului pentru ingrijiri medicale si supraveghere”, a explicat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la spitalul judeţean Sibiu.[nggallery id=554]

UPDATE:

Tulpan a fost transportat cu elicopterul la un spital de specialitate din București, luni în jurul orei 11.00.

Ultima oră

Comentariul meu