Directorul general al lui Gaz Metan a tunat și fulgerat la adresa arbitrului Marcel Avram, care nu a acordat un penalti pentru Mediaș în minutul 76 al meciului.

Mediașul a jucat slab cu Gloria Bistrița. Medieșenii s-au văzut conduși din minutul 2, când Frăsinescu a reluat în poartă o minge din 6 metri. Oaspeții au dominat clar prima parte, dar Mediașul a egalat în minutul 42, când Lițu a primit cadou o minge de la Vali Năstase și Latovlevic și a înscris din 6 metri la vinclu. După pauză ambele echipe au avut ocazii. Mediașul a ratat prin Eric și Kubala, iar Bistrița prin Hora. Cel mai controversat moment al meciului a fost în minutul 76, atunci când centralul Marius Avram a scos din careul mare un henț făcut de Frăsinescu în loc să dea penalti pentru Gaz Metan.

Mediașul joacă weekendul viitor la Iași, un meci capital cu Poli, în lupta pentru evitarea retrogradării.

DECLARAȚII LA FINAL.

Ioan Horoba, director general Gaz Metan

„Ar trebui să-l măsoare pe Avram să vadă ce înălţime are. Trebuia să vadă acel henţ. Nu are ce să caute în arbitraj. E a doua oară când ne face praf, după ce la Rapid ne-a măcelărit. A văzut o ţară întreagă acel henţ numai el nu. Maniera a fost execrabilă. Nu vreau decât să jucăm fără să fim furaţi”.

Cristi Pustai – antrenor Gaz Metan

„Un meci încărcat de multe semnificaţii. Din păcate, nu am reuşit să ajungem la 35 de puncte, cum ne-am propus. Am fost conduşi destul de rapid, iar apoi a fost destul de greu să revenim, deşi am avut ocazii. Nu mă pot plânge de arbitraj, pentru că dacă am fi jucat cum trebuie, câştigam oricum. Am reuşit să-l anihilăm pe Moraes, dar am primit un gol dintr-o fază fixă, care mă îngrijorează. Până la urmă am luat un punct, suntem la 33 de puncte şi trebuie să luăm meci cu meci şi să luăm cât mai multe puncte”.

Marius Șumudică – antrenor Gloria Bistrița:

„Rezultatul este echitabil, chiar dacă am avut mai multe ocazii. Sunt supărat doar pentru golul primit. E inadmisibil să iei asemenea gol. Dacă batem Pandurii, scăpăm de retrogradare”


Ultima oră

Comentariul meu