update foto: apa oprită de 24 de ore în turnişor şi alte şapte cartiereApă Canal SA nu a reuşit nici după o zi să dea de cap problemelor apărute la una din conductele principale, care alimentează numai puţin de jumătate din oraş.

Lucrătorii regiei au stat până la ora 2.00 în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar nu au reuşit să remedieze defecţiunea. Purtătorul de cuvânt al SC Apă Canal SA, Thomas Roth a explicat că problema este mult mai complexă.

“Se tot decopertează conducta de pământ pentru că sunt probleme în mai multe locuri. Sper ca până la finele zilei de sâmbătă să remediem defecţiunea. Deocamdată presiunea la apă este scăzută în zonele afectate, iar în Turnişor furnizarea de apă este sistată” a punctat acesta.[nggallery id=551]

Ce a spus vineri Apă Canal

Sc Apa Canal Sa Sibiu a anunţat că a decis sistarea furnizarii apei în vederea remedierii unei avarii la retea, pentru consumatorii din cartierele Strand, Turnisor, Orasul de Jos, Terezian, Gara Mica, Tiglari, Gusterita, Lazaret.

Cei de la Apă Canal spun că se va înregistra o scădere a presiunii în Zona Industriala Vest precum si in localitatile Cristian, Sura Mica si Ocna Sibiului. „Avaria s-a produs in jurul orelor 12,oo, pe un segment de magistrala Dn 800, in apropierea rezervoarelor de inmagazinare, in momentul de fata intervenindu-se pentru remediere. La dispozitia consumatorilor afectati vor fi puse autospeciale cu apa menajera. APA CANAL isi cere scuze pentru disconfortul creat independent de voina sa si asigura consumatorii ca reluarea furnizarii va fi facuta in cel mai scurt timp posibil. Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Ultima oră

Comentariul meu