Zeci de oameni s-au îngrămădit încă de joi dimineață de la ora 8.00 ca să îşi cumpere bilete pentru partida de sâmbătă după amiază cu Timișoara. Meciul se joacă de la ora 17.00 și NU va fi televizat. Ora de Sibiu va transmite LIVE-VIDEO partida.


CSU Sibiu s-a întors miercuri seară la Sibiu, imediat după finalul meciului 4 de la Timișoara. Pentru a veni în întâmpinarea fanilor sibieni clubul universitar pune în vânzare bilete de intare la meciul de sâmbătă de la ora 17.00 cu Elba Timișoara.

Acestea se vând la sediul clubului din strada Rennes, între orele 8.00-16.00.

video-foto: zeci de oameni la coadă la bilete pentru decisivul cu elbaOamenii au venit în număr mare de la primele ore ale zilei de joi ca să fie siguri că prind bilete pentru partida de sâmbătă. “Bate CSU. Mergem să facem galerie şi să susţinem echipa” au spus mulţi din cei prezenţi la coada de bilete.

Nu se ştie dacă se televizează

Clubul sibian a confirmat miercuri seară că deocamdată partida nu a fost programată pentru televizare pe niciun canal și în consecință aceasta se va juca la ora obișnuită pentru toți fanii echipei.

Ora de Sibiu va transmite în direct LIVE-VIDEO partida, în cazul în care aceasta nu va fi televizată.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. se pare ca meciul va fi transmis de tvr3 sambata la ora 17.asa sccrie pe situl oficial tvr. hai csu !!!!!!!!!!!

  2. Salutare oameni buni, ad-tori ai acestui site!

    Va rog sa va pregatiti ca pe viitor sa asigurati accesul cat mai multor vizitatori la transmisiunile LIVE pe internet! Va sugerez acest lucru, avand in vedere faptul ca eu cunosc multe persoane care au dorit sa vizioneze meciurile de la Sibiu, dar nu au reusti din cauza accesarilot peste asteptarile d-voastra, probabil.
    Multumesc si numai bine!