UPDATE – Tânărul din Şura Mare care şi-a violat mama, băgat în arest pentru 29 de zile

Judecătoria Sibiu a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile a lui Paul Mastan, după ce acesta şi-a violat mama în weekend-ul trecut.


Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, într-o locuinţă de la ieşirea din comuna Şura Mare. Cei doi, fiul şi mama, băuseră în prealabil alcool.

În cursul zilei de duminică, în jurul orelor 5.50, Postul de Poliţie Şura Mare a fost sesizat telefonic de către H. Toader, domiciliat în localitatea Şura Mare, cu privire la faptul că mama sa a fost violată de către fratele său. „În urma verificărilor s-a stabilit faptul că în noaptea de 17/18 aprilie , H. Maria în vârstă de 53 de ani, domiciliată fără forme legale în localitatea Şura Mare a fost violată de către fiul ei, M. Alexandru, în vârstă de 34 de ani, domiciliat fără forme legale în localitatea Şura Mare. Atât victima cât şi agresorul se aflau într-o stare avansată de ebrietate, aceştia consumând băuturi alcoolice împreună până la comiterea faptei. Agresorul pentru intimidarea victimei s-a folosit de un spray iritant lacrimogen” a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Cercetările în acest caz sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Şura Mare şi Biroului Poliţiei Rurale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. În urma diagnosticului comunicat de către Laboratorul Clinic de Medicină Legală Sibiu se va face încadrarea juridică a faptei.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Nu mai scrieti asemenea articole ca ne faceti judetul de rushine. Pur si simplu asemenea stiri te baga in depresie

  2. o familie de alcoolici, frate,sora,mama si cu siguranta tatal lor e la fel,asta daca nu a crapat deja.tot felul de soiuri de oameni, orice padure are si uscaturile ei, noi cum defrisam masiv o sa ne ramana doar uscaturile.cazul poate aplicat si in cazul elitei intelectuale care pleaca in strainatate iar in tara ramanand doar oamenii cu 10 clasa.trist.unde sa faci aici cariera?cum sa traiesti decent?