Sibiul a învins pe final de meci, după ce Elba a avut la finele sfertului 3 un avantaj considerabil pe tabelă și CSU joacă calificarea în semifinale, sâmbătă în propriul fief.

Meciul patru dintre CSU Sibiu și Elba Timișoara, jucat miercuri seară în orașul de pe Bega a adus motive de bucurie fanilor grupării sibiene. CSU a reușit să se impună dramatic pe final de meci, după ce ieri a pierdut la fel de dramatic tot pe finală de partidă. Sibiu a început mai bine partida și a condus după 10 minute cu 14-19. Timișoara a revenit grație jocului bun al lui Pesic și conducea la pauză cu un punct avantaj, scor 42-41. Elba a luat avans pe tabelă în sfertul 3 la finele căruia avea un avantaj de 8 puncte, scor 64-56. CSU a întors meciul când nimeni nu se mai aștepta. Cu un minut înainte de final, echipa lui Vulc a revenit prin Roberson și a avut apoi două libere transformate de Brown, americanul mai spălându-și din păcate pentru ratările din meciurile anterioare. Vulc a cerut inteligent un time-out pe final și Sibiul a bătut cu 74-78, aducând decisivul pentru calificarea în semifinale în Sala Transilvania, acolo unde cu siguranță sâmbătă tribunele vor fi neîncăpătoare pentru fani.

Vulc vede un decisiv de infarct

Fericit la finalul meciului pentru succesul obținut, antrenorul Mircea Vulc spune că el și echipa sa au mers pentru o victorie dublă la Timișoara. Vulc crede că meciul de sâmbătă va fi spectaculos. ”Urmează un decisiv extrem de greu. Va fi foarte greu să învingem. Așa a fost și aici. Cred că străinii de la noi au jucat mai bine decât cei de la Elba. Calificarea e departe de a fi jucată. Va fi un meci extrem de dificil” a spus Vulc.

ELBA:

Dzambic 17, Velickovic 13, Pesic 12, Markovic 16, Păltinișanu 8, Grubisic 8.

CSU Sibiu:
Smith 12, Johnson 12, Ban 3, Brown 10, Miskovic 16, Haiduc 8, Roberson 19.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Asta e.Am jucat mai prost ca in ziua precdenta, dar………………am cistigat.
    Mai avem………………de 2 lei speranta.
    Echipa timisoareana este extraordinara, cu un Petricevici deasupra tuturor( mare antrenor), nu ca MV.