update - topul mârlanilor: dosar penal pentru cel care a scos un ochi la un câine cu un baros de 2 kilogrameUn câine a rămas handicapat după ce un bărbat l-a lovit cu cruzime cu un ciocan mare în cap. Incidentul s-a petrecut în apropiere  de ieşirea din Sibiu spre Cisnădie, pe la Cireşica. Agresorul va avea dosar penal.

Un bărbat fără suflet ar merita să petreacă ani buni la puşcărie după ce a lovit cu cruzime un biet câine fără apărare. Supărat că un alt patruped a intrat într-o grădinţă de sub balconul său, sibianul care locuieşte pe strada Siretului a pus mâna pe un baros şi a lovit primul câine care i-a ieşit în cale. Deznodământul a fost unul înfricoşător. Bietul căţel a fost găsit de Haşegan Dorin Gheorghe, cel care l-a dus la un medic veterinar pentru a fi salvat. Căţelul abia mai mişca, avea capul spart şi un ochi ieşit din orbită. Câteva poze au ajuns la Stirile Pro Tv şi în atenţia opiniei publice. Autorităţile locale s-au autosesizat, iar agresorul va fi amendat de către DSV Sibiu.

UPDATE:

În ediţia on-line Adevărul anunţă că agrersorul câinelui va avea întocmit dosar penal. Pentru fapta lui, Stuparu riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare sau amendă penală între 1000 şi 10000 de lei. Mai multe detalii AICI.

[nggallery id=544]

Ultima oră

Participă la discuție

26 Commentariu

  1. Mai știe cineva, ceva, despre acest câine? Ce s-a-ntamplat cu el?
    Mi-l amintesc. Era catelul cel mai bând din cartier. Dar, oamenii, uneori, nu sunt oameni. Fiecare vom plăti , intr-o zi, pentru faptele noastre, e doar chestiune de timp. Așa că, nimeni nu ar trebui să se întrebe, la un moment dat, cand are un necaz mare ”de ce mi se intâmplă tocmai mie?”, fiindca prezentul e si o intoarcere la trecut. Plătim prețul greselilor noastre.

  2. doamne fereste!!!!!!!au inebunit oamenii,cum poti sa fi asa de nebun?asa merita el cu familia lui…astia nu merita sa traiasca azi un caine,maine un om.sper sa fie catelul bine,ce mai stiti de catel?va rog spuneti daca mai traieste…saracu!

  3. Nu inteleg pe ceia ce spun ca nu inteleg oamenii care pot face asa ceva la un caine… de fie care data cand trec peacolo (eu stau pe aleea steaza) mie frica de nu mai pot cu cati caini sa adun acolo, mai ales noaptea. Si cand imi imaginezi ca mai si vin dupa mine sau fug catre mine si sunt agresivii nu sunt de loc in potriva la omu care o lovit cainele asta. Nu stie nimeni ce sa intimplat sa se razbuna omul asta pe cainele asa ca nu vad rost de amenzi sau dosari penale….

    1. … ai macar 4 clase primare? ca esti certata rau cu limba romana, fatuco! iar legea spune clar ce se intampla in caz de cruzine fata de animale… si legea se aplica, nu se discuta! 😀

    2. esti un prost sau proasta…catelu sa aciuit sub balconul lui nu la agresat.soarta asta o meriti si tu sa vedem ce mai spui…

  4. Va rugam sa ne spuneti unde este cainele batut cu ciocanul. Il cautam de doua zile sa-i dam de mancare si nu-l gasim nicaieri. Ne ingrijoreaza faptul ca ieri, 1 iunie, pe la ora 12, au trecut pe la Ciresica hingherii si au adunat multi catei nevinovati. Vrem sa luam legatura cu dl. Hasegan Dorin care l-a salvat, sa ne spuna daca e sanatos si traieste. Ii multumim.

  5. Fostul presedinte al Frantei spunea :

    „CU CAT CUNOSTI MAI BINE OAMENII, CU ATAT IUBESTI MAI MULT CAINII !!!”
    Cata dreptate are…

  6. Dumnezeu sa-i dea SANATATE si tot binele din lume lui Dorin Hasegan, cel care a salvat cainele. Sa aveti fericire in viata ca ati fost pe faza si l-ati salvat. Sincere MULTUMIRI si din partea mea ! Si eu obisnuiesc sa-i duc zilnic cate ceva de mancare, e un catel bland si cuminte, nici macar nu-l aude cineva sa latre. Daca-i vorbesti tare, bietul caine pleaca capul crezand ca e certat. E cuminte desi acum viata lui e in pericol, poate da oricand o masina peste el, caci nu mai vede de un ochi…iar el cum nu e obisnuit cu situatia asta, e greu….

  7. In prezent catelul se mai afla in tratament ?Mai are cineva grija de el ? Ce mai face? S-a luat masuri impotriva ticalosului care a nenorocit bietul animal? Doar o amenda, cu atat se scapa in ziua de azi? In Romania, nu ma mai mira nimic, daca si ptr un dublu omor a ajuns sa se faca doar 6 ani…si te mai si despagubeste statul cu 5ooooo de euro!
    Asteptam sa-i vedem pe ziduri fotografia nemernicului de Alexandru Stuparu, sa vedem si noi cum poate arata o fiara cu chip de om. De ce nu s-a facut acest lucru daca s-a promis la inceput asa????
    Nu se mai aude nimic de acest caz…Vrem noutati!

  8. Ce dreptate :omul o amenda si saracul catelus cu capul spart si traumatizat,sincer ar trebui si omul un baros in cap sa vada cum e ,poate se mai desteapta dreaku si isi da seama ca planeta asta nu -i apartine numai lui si e doar un musafir .

  9. „”Capitala Bunelor Maniere” :)))) Puteti sta linistiti pt ca mai sunt multi ca personajul de mai sus, vezi in tribuna ce comenturi idioate au lasat ,unii de prin valea aurie ar otravi cainii cica , ce solutie de „om inteligent” ,dar ce ar fi daca i-am otravi pe ei? cu ce dracu sunt ei mai presus ca un caine ?Sincer dupa parerea mea omul e cel care trebuie eliminat ,pt ca e cea mai violenta fiinta din cate exista :))))

  10. Omul = „fiinta inteligenta” ,se vede mai sus cat e de inteligent :)))) Sa te apuci sa lovesti un animal care saracu nu gandeste inseamna ca esti cretin rau,cat despre valea aurie …da sunt multi caini care umbla in haite dar oricum nu e vina lor ca sunt lasati pe strazi ,sincer tot vina noastra este a oamenilor „inteligenti” :)))) ca nu facem nimic sa le gasim alt camin si putina „papa” la saracii catelusi .

  11. @eu: daca esti asa sigur ca nu musca decat provocati, ai trait in varful blocului pana acum. ia cauta tu „valea aurie caini site:tribuna.ro” pe Google sa vezi ce se intampla de exemplu in Valea Aurie. Si ma indoiesc ca pensionarele mentionate acolo au avut cum sa provoace cainii.

    1. locuiesc in valea aurie si stiu mai bine decat tine ce se intampla, stiu mai bine cat de rai sunt unii oameni. nu au avut cum? de aceea pensionarele cand vad un caine il dracuie in loc sa le dea o bucata de mancare? nu inteleg de ce te crezi atat de superior animalelor…sau ai uitat ca omul este un animal (mamifer ca si cainele)? nu esti cu nimic superior ca poti da cu ciocanul in cap acelui caine, din contra esti cea mai josnica fiinta

  12. @mars : bai handicapatule cainii nu musca decat daca i provoci, daca te simt ca esti un jeg de om. ia da-le o bucata de mancare in loc sa dai cu pietre in ei sa vezi cum reactioneaza. degeaba existi
    @vladimir: normal ca i-a scos un ochi daca musca copii? esti cretin? toti vecinii au remarcat cat de bland e acel caine. normal ar trebui sa ramai tu fara ochi sa vezi cum e. si cand te prind eu prin valea aurie o sa iti arat eu tie

  13. Mai duceti-va ma cu „câine fără apărare”… Cand ti-o musca mama sau copilul, sa vedem cui ii mai duceti mila atunci

  14. Mai taranilor normal ca lovesc oamenii caini cand domnul Klaus nu face nimica,caritere sunt pline,sunt copii muscati,normal ca omul acela ia scos ochi daca musca copii.asa ca nu va mai ambalati dragi sibieni,urcati-va in capul domnului Klaus,care e un nerusinat mare,de exemplu valea aurie e plina de caini,abia mai poti merge pe afara sa cumperi ceva ca sar pe tine sa muste.Asa ca rusine!!!!!!!!

    1. adapostul pentru caini este construit deja dar din pacate sunt blocate posturile in administratia locala pentru a angaja oameni acolo iar vina nu-i apartine domnului klaus ci altor „inteligenti” pe care tu probabil ii apreciezi ….asa ca mai bine informeaza-te inainte sa deschizi gura (sau calculatorul in cazul de fata).

  15. 3 ani de inchisoare i-ar face mult mai bine individului. ar avea suficient timp sa se gandeasca la ce a facut. legea 9/2008 privind protectia animalelor este clara, nu amenda penala merita marlanul ci inchisoare!

  16. as afla care a chinuit animaula ala si ias face la fel. ias tragle piele de pe spate , sau la biciui pana iar da sangele si as arunca sare.. sa moara de durere…si animalul ala nu trebuia chinuit asa……datii amenda sa o simta calumea… saracul caine… de parca ar stii ca nu are voie sa intre acolo….

    1. domnule nicu, te rog ca pe viitor sa nu mai folosesti ….. deoarece iti este catalogat comentariul ca spam si dupa aceea risti sa nu iti apara pe site.multumesc