video: csu bate elba cu 78-77 în meciul 2. vezi înregistrarea meciului
Foto: Sebastian Marcovici

Partida din Sala Transilvania a fost în direct de la ora 17.00. În prima partidă disputată vineri, Elba a învins cu 74-87.


Sibiul a avut de luat revanşa în faţa propriilor fani la meciul doi cu Elba, asta după ce în evoluţiile lor, la meciul de vineri, jucătorii lui Mircea Vulc au excelat din păcate prin greşeli atât în atac cât şi în apărare. Elba a condus pe tabelă la finele sfertului 1, scor 19-22, dar și la pauza mare, scor 42-43, însă în a doua parte a meciului CSU a fost echipa mai bună pe teren. Sibienii au egalat situația pe tabelă la finele sfertului 3, când scorul a fost 58-58, iar pe final, deși Brown a ratat două aruncări libere, a învins la un punct diferență, scor 78-77 și a stabilt scorul la partidele generale, care este 1-1. CSU și Elba joacă acum marți și miercuri, dar în fieful celor de la Timișoara. Dacă CSU cîștigă un meci din cele două, fanii grupării sibiene își pot încuraja echipa în meciul decisiv, vineri după amiază tot în Sala Transilvania.[nggallery id=547]

ÎNREGISTRAREA MECIULUI DE VINERI O PUTEŢI VEDEA AICI!

Vulc a declarat după meci că echipa sa păstrează șanse să meargă mai departe și poate să câștige la Timișoara cu o condiție. Petricevic a venit nervos la conferința de presă.

VEZI AICI VIDEO CU DECLARAȚIILE LUI VULC ȘI PETRICEVIC DUPĂ MECIUL 2!

[nggallery id=546]

VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan/FOTO:Andreea Petresc


SFERTUL 1

SFERTUL 2

SFERTUL 3

SFERTUL 4

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. din informatiile noastre partidele de la timisoara ar urma sa fie televizate pe TVR 3. speram sa fie asa.
    Hai CSU!

  2. Daca filmati la timisoara , ma inclin in fata voastra de 1000 de ori, promit. Stima si respect.

  3. Ar fi frumos si foarte placut sa vedem si meciurile de la timisoara, asa pt sibieni vostri dragi., pt ca este usor sa filmezi in sibiu ca doar sunte-ti din sibiu, nu?!