Mircea Vulc invidiază forma deosebită a timișorenilor și crede că CSU poate întoarce soarta calificării dacă va avea parte de arbitraj corect în meciurile de marți și miercuri de la Timișoara. Petricevic a venit nervos la conferința de presă.

Iată declrațiile celor doi antrenori, la finele meciului doi câștigat de CSU Sibiu, cu 78-77. Pentru declarații complete accesați playerele video.

MIRCEA VULC:

”Roberson a jucat bine și sunt bucuros pentru el, dar pe final am avut nevoie de aportul lui și nu s-a întâmplat asta. Sunt momente în care trebuie să arunce cei care sunt în formă și asta i-am spus lui Johnson pe final. Au mai fost și aruncări total neinspirate ale lui Haiduc, dar îi admir pe toți jucătorii pentru modul cum s-au dăruit. Vreau să spun că Timișoara este într-o formă de excepție și dacă s-ar juca acum finala nu cred că ar avea adversar în față. Să vedem cât îi ține forma asta. Va fi greu să câștigăm la Timișoara, dar noi pentru asta mergem acolo. Să învingem un meci și să jucăm decisivul vineri aici la Sibiu. Ei sunt avantajați acum. Dacă vor fi arbitraje la fel de corecte ca cel din primul meci, în care din păcate am pierdut avem șanse să batem un meci la Elba”.[nggallery id=547]

ÎNREGISTRAREA MECIULUI DE VINERI O PUTEŢI VEDEA AICI!

Petricevic: ”Sper să avem mai multă luciditate la Timișoara”

”Șansele sunt în continuare egale și trebuie să gestionăm bine avantajul terenului propriu. E prea la cald ca să mă exprim legat de meci” a spus Petricevic care apoi s-a enervat de faptul că a fost interogat pe marginea unor declarații date de el la finele meciului din sezonul regular, când a spus că publicul sibian pune presiune pe adversar și arbitrii ca să ajute echipa să câștige și nu e tocmai fairplay. Sârbul a plecat din sala de conferințe.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA MECIULUI DE SÂMBĂTĂ SEARĂ!

Ultima oră

Comentariul meu