update declarații - meciul 1: csu sibiu - elba timișoara, 74-87 scor final. vezi înregistrarea meciului!
Foto: Ana Poenariu - www.adevarul.ro

Meciul 1 din primul tur al play-off-ului între CSU Sibiu și Elba Timișoara a fost câștigat de gruparea bănățeană, partida fiind transmisă în direct de site-ul nostru. Meciul doi se joacă sâmbătă de la ora 17.00 tot în Sala Transilvania și va fi LIVE-VIDEO pe ORA de Sibiu.

Cu 10 minute înainte de începerea partidei sala nu este decât pe jumătate plină.

Elba a fost echipa care a dominat partida în primele 2 sferturi, dar fanii lui CSU mizează pe revenirea favoriților în partea secundă.

Rămâi pe Ora de Sibiu pentru a doua jumătate a meciului dintre CSU si Elba.

CSU Sibiu nu a revenit decât pe alocuri pe tabelă și s-a apropiat o singură dată la șase puncte de gruparea bănățeană. Elba a avut la finele sfertului trei un avantaj de 15 puncte, diferența fiind prea mare de surmontat de jucătorii pregătiți de Mircea Vulc.

Până la urmă meciul a fost câștigat de Elba cu 74-87.

CSU SIBIU:

Smith 20, Johnson 14, Ban 3, Brown 4, Herndon 14, Miskovic 14, Haiduc 5.

ELBA:

Dzambic 8, Tudosă 9, Velickovic 17, Pesic 20, Markovic 18, Păltinișanu 13, Grubisic 2.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!


Liniște după meci

Antrenorul lui CSU Sibiu, Mircea Vulc era foarte abătut la finele primul meci din cele două pe care CSU le dispută la acest final de săptămână în primul tur al play-off-ului. ”Sunt supărat. Normal că sunt supărat. Nu ai cum să fi altfel. Am jucat slab…„ a punctat Vulc. De partea cealaltă timișorenii erau fericiți. ”Toți băieții au jucat bine. Ne bucurăm pentru victorie. Am făcut un meci bun” a spus la ieșirea din sală managerul Adrian Vermeșean.


VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan

SFERTUL 1

SFERTUL 2 – partea 1

SFERTUL 2 – partea a II-a

SFERTUL 3

SFERTUL 4

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Felicitari timisoarei pentru victorie.sibiul n-a jucat nimic.am fost praf la toate capitolele.felicitari si celor de la ora de sibiu pentru transmisie.sincer ati comentat mult mai bine decat “maestrii emeriti de pe tvr.bravo voua,felicitari si tineti-o tot asa