primăria sibiu a luat 2.300.000 de lei pe 29 cabinete medicaleÎn ultimele şedinţe de negociere vor fi vândute încă 11 cabinete (18 medici titulari) situate în cartierul Vasile Aron, str. Gladiolelor şi strada Nicolae Iorga. Medicii pot plăti cabinetele şi în mai multe rate.

Până în prezent au fost încheiate contractele de vânzare – cumpărare pentru 29 de cabinete în care îşi desfăşoară activitatea 43 de medici. Cabinetele deja vândute sunt situate pe străzile Sălajului şi Nicolae Iorga. „Pentru un număr de 6 cabinete în care îşi desfăşoară activitatea un număr de 10 medici titulari, situate pe străzile Vasile Aron, Prometeu, Ţiglari şi Calea Poplăcii au fost încheiate procesele verbale de negociere şi urmează să se încheie contractele”, a spus joi dimineaţă primarul Klaus Iohannis. În ultimele şedinţe de negociere vor fi vândute încă 11 cabinete (18 medici titulari) situate în cartierul Vasile Aron, str. Gladiolelor şi strada Nicolae Iorga.

Preţuri acceptabile

Preţurile de vânzare a spaţiilor obţinute în urma negocierilor directe de până acum variază între 41.000 de lei şi 195.000 de lei, în funcţie de zona şi suprafaţa spaţiului în cauză. Negocierile au avut ca pornire preţurile stabilite pe baza indicatorilor de piaţă, prin rapoartele de evaluare întocmite de un expert evaluator autorizat, contractat de Primăria Sibiu prin licitaţie publică, conform prevederilor O.U.G nr. 68/2008. Valoarea totală a spaţiilor medicale vândute până la această dată este de 2.273.000 lei. Sumele au fost plătite de medici fie integral la semnarea contractului, fie în rate, eşalonarea acestora fiind stabilită în procesul verbal de negociere.

Ultima oră

Comentariul meu