csu nu se teme de elba. meciurile sunt live-video pe ora de sibiu!Antrenorul Mircea Vulc nu îi are refăcuţi total pe Miskovic şi Roberson, dar chiar şi aşa anunţă că Sibiul ţinteşte victorie în ambele partide de vineri şi sâmbătă din turul 1 al play-off-ului.

Văduvit de serviciile lui Octavian Popa Calotă, tehnicianul Mircea Vulc se confruntă înaintea dublei cu Elba Timişoara de vineri şi sâmbătă de la ora 17.00 şi cu alte probleme medicale. Sârbul Miskovic are probleme la unul dintre genunchi, iar americanul Roberson este chinuit de serioase dureri la spate. „Sper ca ambii să fie refăcuţi cât mai bine până la ora primului meci” a spus Mircea Vulc. Antrenorul lui CSU abordează partidele cu timişorenii cu optimism şi spune că nu se sperie că Elba a câştigat Cupa României. „Sunt emoţii ca la orice meci, dar dacă ei au bătut Mediaşul asta nu înseamnă că gata ne bat şi pe noi. Este o echipă bună cu un antrenor bun, dar noi ţintim victoria în ambele meciuri. Aşa ar fi ideal şi aşa ne dorim să se şi întâmple” a punctat Vulc.

Acesta are o singură nemulţumire legat de partidele cu Elba. „E greu să joci 2 meciuri în 2 zile consecutive, dar asta este. E foarte solicitant din punct de vedere fizic” a mărturisit antrenorul lui CSU Sibiu.

VIDEO-LIVE pe Ora

Pentru că niciuna din partidele de la Sibiu nu este televizată, Ora de Sibiu oferă posibilitatea celor care nu ajung la Sala Transilvania să vadă în direct meciurile. Partidele vor putea fi urmărite şi înregistrat pe sferturi pe site-ul oradesibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu