cosmin ionescu luat la şuturi de tinerii psd-işti pentru că s-a dat la cindreaOrganizaţia Judeţeană TSD Sibiu a dat un comunicat de presă în care îl face cu ou şi cu oţet pe Cosmin Ionescu, cel care a avut “tupeul” să aspire la funcţia supremă în partid, deţinută de Ioan Cindrea.

TSD Sibiu a dat azi publicităţii un comunicat de presă în care Cosmin Ionescu este urecheat şi certat pentru că a avut ieşiri publice necontrolate. Iată ce spun tinerii de la PSD Sibiu:

“Organizaţia Judeţeană TSD Sibiu prin prezenta doreşte să-şi exprime consternarea faţă de acţiunile pe care colegul nostru Cosmin Ionescu le-a avut în ultimele zile prin ieşirile sale publice. Noi tinerii social democraţi am privit şi vom continua să privim partidul ca şi pe o familie. Atunci când ai o frustrare, o supărare sau o nelămurire cauţi să îţi rezolvi aceste probleme în interiorul familiei şi nu prin intermediul vecinilor. Vrem să atragem atenţia colegului nostru, Cosmin Ionescu, că în trecut astfel de ieşiri publice fără acordul forurilor de conducere ale partidului au fost drastic sancţionate conform statutului şi regulamentului intern de organizare şi funcţionare. Dorim să subliniem faptul că activitatea politică este o activitate benevolă care se desfăşoară conform unor reguli clar stabilite. Avem speranţa că în acest ceas al doisprezecelea Cosmin va da dovadă de maturitate politică şi înţelepciune, aşa cum a afirmat că are, va reveni cu picioarele pe pământ şi va fi alături de partidul din care face parte în viitoarele competiţii politice” se arată în comunicatul TSD Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu