Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit în noaptea de joi spre vineri pe autostrada Bucureşti – Piteşti, după ce a dat cu maşina peste un cal şi de acolo a „plonjat” cu autovehiculul într-un  parapet metalic.

Tragicul eveneiment turiet a avut loc pe sensul de mers dinpre Piteşti către Bucureşti, iar după primele cercetări ale poliţiştilor, impactul maşinii cu calul a fost deosebit de violent în ciuda faptului că, tânărul sibian a încercat să evite în ultimul moment ciocnirea cu animalul.  De altfel un alt autoturism care sosit în zonă la distanţă de câteva secunde a încercat să evite calul întins pe stradă şi a ajuns şi el în parapet. Tânărul sibian a decedat la Spitalul din Piteşti. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş, au încercat să îl identifice pe proprietarul calului care a dus la producerea acestui accident. „Accidentul a avut loc pe tronsonul nou de autostradă, într-o zonă unde locuiesc în apropiere mai mulţi proprietarii de cai. Şoferul de 25 de ani era student în anul I la Facultatea de Matematică, după ce absolvise deja Facultatea de Informatică în Bucureşti.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Tzara de cacat. imi pare sincer rau de acest baiat care facea parte probabil din tot mai putinii tineri cu potential din aceasta tara