topul mârlanilor: video- mercedesul lui cioabă ridicat de pe domeniul publicMașina de ridicat autovehiculele parcate neregulamentar în oraș i-a ridicat limusina regeului Florin Cioabă din fața magazinului Orange de lângă Cazarma 90. Cioabă s-a supărat foc.

Regele romilor, Florin Cioabă pare să nu fie sub zodia norocului în ultima vreme. După ce primăria l-a amenințat că îi taie apa pentru că nu a plătit facturile, Cioabă a rămas marți după amiază și fără mașina personală. ”Să îmi aducă mașina înapoi de unde au ridicat-o. Cred că am greșit. Am avut treabă 5 minute prin centru și am și rămas fără ea. Sigur că se mai întâmplă” a spus Cioabă la RTV.

A plătit aproape 350 de lei

Municipalitatea a confirmat că Cioabă a blocat o cale de acces cu autovehiculul său și a fost și amendat. ”Mașina respesctivă a blocat o cale de acces și proprietarul a primit o amendă de 75 de lei pe care o poate achita la jumătate dacă o plătește în 48 de ore” a explicat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei. Cioabă a mai plătit încă 300 de lei la Biroul de ridicări auto, ca să își recupereze autovehiculul.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO.

[ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Greu cu matematica. In articol scrie asa : 75 amenda, 300 costuri de recuperare, In clip spune asa: 500 costuri totale.
    De cand 75+300=500?