telenovelă la voinţa sibiu: baciu repus antrenor după o zi de la demiterePatronul echipei, Ionică Hămbăşan a cerut părerea jucătorilor după ce decisese iniţial să îl dea afară pe antrenorul Marius Baciu. Vestiarul l-a repus în funcţie pe Bacione cu unanimitate.

După ce duminică antrenorul echipei de liga a III-a, Voinţa Sibiu, a fost dat afară de patronat, fostul jucător al Stelei şi al lui Gaz Metan şi-a reintrat în drepturi, luni după amiază. Ionică Hămbăşan a mărturisit că jucătorii l-au determinat să schimbe decizia iniţială. „Sincer vă spun, eu am dorit o resuscitare la echipă. Iniţial am vrut ca Marius Baciu să nu mai fie antrenor principală şi să-i ofer altă funcţie în club. Luni am avut o şedinţă cu jucătorii şi aceştia au spus că vor ca Baciu să rămână antrenor principal”, a declarat Hămbăşan. Marius Baciu i-a promis patronului că va duce echipa în liga a II-a. „Vom promova sută la sută. Nici nu concepem altceva” a promis Baciu.

500 de lei amendă pentru jucători

Ionică Hămbăşan nu a fost însă de înduplecat în privinţa sancţiunilor. Supărat foc pentru înfrângerea de la Odorheiul Secuiesc, Hămbăşean le-a transmis jucătorilor că nu mai văd niciun leu dacă mai pierd vreo partidă până la finele returului.”În deplasare suntem nişte mieluşei fricoşi. Am dat o amendă de 500 de lei la fiecare jucător. Dacă mai pierd un meci nu îşi mai ia nimeni salariul. Sincer dacă nu promovăm văd asta ca o tragedie şi nu cred că o să o mai iau de la capăt” a spus Hămbăşan.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. an ROMANIA fotbalul este din a treea lume ne este si rusine sa zicem ca santem romani an afara tari