Fanii timișoreni au fost bruscați de oamenii de pază în momentul în care au încercat să scoată câteva steaguri ca să le fluture în sala Transilvania. Cei de la Ippon-med au încercat să interzică presei să fotografieze și să filmeze incidentele.

Aduși la Sibiu pentru a asigura paza și ordinea la meciurile din Cupa României la baschet masculin, angajații Ippon-med și-au dat în petic cu excesul lor de zel chiar înaintea finalei în care au jucat Gaz Metan și Elba Timișoara.

Iritați că timișorenii au început să strige numele echipei favorite și să fluture steaguri, cei de la Ippon-med au încercat să le ia steagurile bănățenilor. De aici a pornit un scandal de neînchipuit în care fanii lui Elba au fost loviți și burscați, reprezentantele sexului frumos fiind îngrozite de ceea ce se petrecea sub ochii lor. Jandarmii au intervenit și ei în forță și au scos cu cătușe la mâini trei fani ai Timișoarei.

Antrenorul lui Elba s-a băgat în mijlocul scandalului

Dragan Petricevici, a intrat în mijlocul fanilor ca să îi calmeze și a cerut clemență jandarmilor pentru aceștia. Antrenorul Timișoarei a mers personal până la duba jandarmeriei ca să le ceară jandarmilor sibieni să nu îi bată pe cei evacuați.

Ippon-med a sărit la presă

Angajații Ippon-med au încercat să mușamalizeze scandalul pe care ei l-au pornit și au bruscat chiar și câțiva reporteri care filmau și fotografiau evenimentele. Chiar și așa reporterul Ora de Sibiu a filmat întreg scandalul pe care îl puteți viziona în fișierul video.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. eu sunt un fost suporter in galeria echipei GAZ METAN , si vreau sa va spun ca cei de la IPPON (firma de paza) sunt doar niste idioti, ratati , si dak e sa dai fata in fata cu ei pe strada se caca pe ei de frica…ei sunt tari doar cand in spatele lor stau jandarmii.. va zic eu… ca am avut destule probleme cu acestia , si din cauza lor nu ma mai lasa gaborii in galerie ! forza_gaz_metan@yahoo.com

  2. am vazut ca toti sunt impotriva firmei de paza. De data asta eu tin cu ei . Trebuia sa le rupa oasele. Am fost acolo. Au venit suporterii timisorei, unii dintre ei alcolizati la maxim. problema a aparut chiar cand au venit si unul din jegosi (jegos = fan timisoara mort de beat si pus pe scandal), i-a adus injurii lui Terrance Roberson, care statea linistit si se uita la meci impreuna cu smith si bj. nu am auzit ce i-a spus dar l-am vazut pe Roberson ca s-a enervat groaznic (ma mir ca s-a reusit sa se abtina). Un om de la paza a venit si l-a luat pe jegos de langa roberson … dar jegosul s-a umflat in pene, iar cand au fost inconjurati de cei de la paza … ei au sarit primii cu pumnii. Trebuia sa le rupa oasele si sa-i trimita la timisoara cu dubele.
    Si mai era o grasana de la timisoara care tot incerca sa-l calareasca pe bj. saracu era clar stanjenit de nesimtirea ei dar nu stia cum sa-i explice la lighioana sa-l lase dracului in pace.

  3. am trait s-o vad si pe asta. la sibiu unde vrem sa fie cea mai frumoasa sala din romania, unde stau galeriile una langa alta fara sa fie nevoie de stewarzi, vin niste HANDICAPATI de la IPON MED, ca sa faca legea. RUSINE FIRMEI DE PAZA. probabil ca cei din conducerea gazului metan ar trebui sa-si rezilieze contractul cu ei

  4. ho, de cate ori am patit sa fiu bruscat cand filmam ceva dat toti se imuiau cand aratam legitimatia de presa:D asta e, inca se mai crede ca putem fi intimidati, ei bine nu