primăria copşa mică forţează sometra în instanţă să dea drumul la apă în oraşAdministraţia din Copşa vrea ca să fie reluată furnizarea apei potabile celor 7000 de oameni care au rămas fără apă din cauză că Sometra a sistat furnizarea apei de la Uzina aflată în administrarea sa.

Scandalul furnizării de apă către populaţia din Copşa este departe de a se fi terminat. Pentru că nu s-a prezintat la negocieri pentru încheierea contractului de prestări servicii a barajului de la Copşa Mică, Apele Române au redus zilele trecute cu 50% volumul de apă din captare, urmând ca după încă 7 zile să mai reducă cu încă 50% volumul acesteia. Neavând niciun răspuns nici de la Holdingul Mitilineos, nici de la Apele Române, Primăria oraşului Copşa Mică a intentat acţiunea de obţinere a ordonanţă preşedinţială prin care speră ca în 24 ore Judecătoria să forţeze SC SOMETRA SA şi Administraţia Bazinală Mureş să reia furnizarea apei.

primăria copşa mică forţează sometra în instanţă să dea drumul la apă în oraşPopulaţia din Copşa nu a avut apă potabilă din 7 aprilie ora 11.00 până în 9 aprilie ora 13.00 când cei de la Sometra au decis să reia alimentarea oraşului.

Pe de altă parte Sometra a făcut o conferinţă de presă, vineri după amiază în care a arătat motivele pentru care apa a fost tăiată.

Primăria are conform Sometra o datorie de 1.000.000 de lei la facturile de apă. Citiţi întreg comunicatul Sometra în fotografia alăturată.

Ultima oră

Comentariul meu