selecţie de forţă de muncă pentru italiaAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în perioada 26-28 aprilie în Bucureşti o selecţie de forţă de muncă pentru domeniul hotelier în Italia.

Sunt oferite 530 de locuri de muncă pe perioada sezonului estival pentru cameristă, ospătar, personal pentru recepţie, portar, hamal, personal de întreţinere (electric, instalaţii, clădiri), spălători vase şi bucătar/ajutor bucătar. Locaţia aleasă pentru desfăşurarea evenimentului este str. Valter Mărăcineanu nr. 1-3, et. 4, cam 313, sector 1, Bucureşti. „Persoanele interesate trebuie să transmită CV-urile, completate în limba italiană, consilierilor EURES din judeţul în care domiciliază, urmând a fi contactate pentru a participa la selecţia finală doar persoanele ale căror CV-uri au fost preselecţionate de către angajatorii străini” se arată în comunicatul AJOFM Sibiu. Cerinţe: experienţa în domeniu, cunoştinţe de limba italiană (constituie un atu cunoaşterea limbilor germană şi engleză).

Pentru mai multe informaţii privind participarea la această selecţie (condiţii de participare şi acte necesare), persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51A, cam. 440, telefon: 0269/210882 sau 0269/237719 sau pe site-ul www.eures.anofm.ro.

Ultima oră

Comentariul meu