csu sibiu face reclamă la siteuri de adulti pe pagina oficială fără să știe!Pe pagina csusibiu.ro apar link-uri directe către ȘAPTE pagini de web pentru adulți. CSU Sibiu va cere firmei care administrează pagina oficială să elimine link-urile buclucașe.

Cine a accesat în ultima vreme pagina oficială de web a grupării CSU Sibiu a putut observa că în partea din dreapta jos a acesteia, în apropiere de link-urile cu numele sponsorilor echipei, stau ”nestingherite” mai multe trimiteri directe către pagini de web din Turcia. La un simplu click pe cele șapte link-uri se deschid instant mai multe pagini cu conținut pornografic. Clubul CSU Sibiu nu știa de acest tip de reclamă și spune acum că va cere explicații de la firma care administrează pagina de web www.csusibiu.ro. ”Nu știam că există așa ceva pe pagina de web. Normal că vom cere ca acele link-uri să fie imediat dezactivate. Nu avem nicio legătură cu aceste modificări. O să cerem celor care administrează site-ul să scoată imediat acel tip de reclamă care ne strică imaginea echipei” a explicat Horațiu Floca.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Virus my ass… nu exista asa virus. Macar donati banii castigati la echipa. Asa iesiti macar cu obrazul curat din toata afacerea.

  2. „Asa se intampla cand se intampla.” Problema a fost rezolvata in aproximativ 3 minute de la momentul in care am fost anuntati. Acest virus turcesc, este unul dintre cei mai destepti virusi pe care i-am vazut in ultimii 14 ani. (Acum 14 ani era un virus la care iti cadeau intr-un mod interesant literele de pe ecran si se forma o gramada de litere dupa care nu-ti mai pornea calculatorul).
    Ideea este ca sunt peste 70% din calculatoare infectate de acest virus turcesc si la ora actuala este nedetectabil deoarece la fiecare infectare isi schimba forma si nu actioneaza decat de pe calculatoarele de pe care se administreaza site-uri. Nu mi-e greu sa recunosc ca am avut aceasta problema la peste 120 de site-uri din Sibiu care sunt sub administrarea noastra si ne-a fost solicitat ajutorul la inca aprox. 180 de site-uri facute de alte persoane. Vestea buna este ca virusul il putem scoate in 3 minute, vestea proasta este ca nu am gasit antidot pana in acest moment insa lucram la acest aspect. Daca aveti informatii care ne-ar putea ajuta sa oprim extinderea acestui virussau daca aveti un website infectat, devirusarea este gratuita. Ne puteti contacta pe adresa de e-mail office[at]hatline.ro

    1. Ce abureli va dau amatorii astia de la Hatline… Pai cam asa va si trebuie daca va incurcati cu „profesionisti” care spun ca „vestea buna e ca vi-l deviruseaza gratuit” si „vestea rea e ca nu au gasit o solutie de remediere” :)))

      In rest, toate bune …:P