atenţie! se schimbă prioritatea la intersecţia şcoala de înot cu rennesSistemul de acordare a priorităţii va fi schimbat pentru fluidizarea traficului pe strada Rennes, noile reguli intrând în vigoare din 15 aprilie.

Municipalitatea sibiană a anunţat joi că sistemul de acordare a priorităţii la intersecţia străzilor Rennes cu Şcoala de Înot se va schimba: cei care circulă pe ambele sensuri ale străzii Şcoala de Înot vor fi obligaţi să oprească la semnul STOP pentru a permite trecerea celor care vin de pe strada Rennes. Modificarea se va aplica începând cu 15 aprilie.

Se reiau lucrările pe Litovoi

SC Sinecon SA a finalizat lucrările de modernizare pe strada Litovoi încă de anul trecut. Aici urmează să fie amplasate semnele de reglementare a circulaţiei. Circulaţia în zonă se va desfăşura în acelaşi regim ca înainte de începerea lucrărilor. „În această sâmbătă firma furnizoare de electricitate va realiza o lucrare de branşament care va necesita traversarea bulevardului Victoriei, în zona Rectoratului ULBS. Lucrarea se poate realiza în condiţii de trafic, între orele 8 şi 18”, a mai anunţat joi primarul Klaus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu