un şofer a intrat cu loganul în zidul unei case la cristian
Arhiva

Sibianul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns cu botul acesteia într-un zid, accidentul având loc în noaptea de marţi spre miercuri. Tot marţi un vâlcean a accidentat o femeie şi o fetiţă pe Mihai Viteazu.

Primul accident a avut loc în cursul zilei de ieri, în jurul orelor 11.30, pr strada Rahovei din municipiul Sibiu. Acolo s-a produs un accident rutier în urma căruia două persoane au fost uşor accidentate. Căpriceanu Vasile, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în judeţul Vîlcea, în timp ce conducea autoturismul pe strada Rahovei, la intersecţia cu bulevardul Mihai Viteazu nu a acordat prioritate de trecere pietonului Arustei Elena (28 de ani), însoţită de fiica sa în vârstă de 6 ani. „În urma accidentului cele două persoane au fost uşor accidentate şi transportate la Spital”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cu maşina în zid

Cel de al doilea eveniment rutier s-a produs pe strada Principală  din localitatea Cristian, în jurul orelor 23.40. Buhoiu Adrian, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, nu a adaptat viteza de deplasare la efectuarea unui viraj la stânga şi a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intră cu el direct în zidul unui imobil. „În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei aflate pe locul din dreapta faţă a autoturismului – D. Claudia, în vârstă de 22 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu”, a explicat Luciana Balteş.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. mincinosii!!! baiatu ala buhoiu nici nu a intrat in casa, doar in sant eram la fata locului si am vazut pentru ca sunt din cristian